Tisk fotografií a obrázků na jedlý papír

Vyrábíte vlastní dort a rádi byste ho dozdobili něčím méně tradičním? Nabízíme Vám možnost tisku Vašich fotografií a obrázkových motivů na jedlý foto papír. Objednání tisku je možné přes naše stránky www.jedly-papir.com, kde můžete fotografie jednoduše nahrát a objednat. Jedlé papíry je možné doručit na jakoukoliv adresu v rámci ČR.

Eshop s dorty pro děti rozšiřuje svoji nabídku

Naše klasická nabídka dětských dortů a především jejich složení se podstatně rozšířila. Nyní máte možnost vybírat z rozšířené nabídky krémů a ovoce přímo v rámci nákupu v eshopu.

Nově nabízené prémiové krémy: lehký tvarohový se smetanou, lehký jogurtový se smetanou, lehký čokoládový krém z belgické čokolády, limetkový krém, krém ze zakysané smetany s čokoládovými křupinkami, ořechový krém s nugátem, pistáciový krém, krém mascarpone s karamelem

Všechny druhy krémů lze kombinovat s ovocem jako broskev, banán, jablka, malina, jahody, višně nebo lesní plody.

Rosteme a posouváme úroveň zpracování dětských a narozeninových dortů o úroveň výš

V našem oboru to možná není až tak běžné, ale podařilo se nám spojit do jednoho celku s vyhlášenou cukrářskou výrobou Anna Magdalena, která se dosud specializovala především na svatební a narozeninové dorty. Naše cukrárna a výroba s více než 25letou tradicí dostává nový „drive“ a těšíme se na spolupráci, od které si mnohé slibujeme.

Postupně dojde ke kompletní úpravě nabídky eshopu s dorty pro děti a značnému rozšíření možných kombinací, ze kterých si budete moci vybrat složení dortu.